Contact en route

Als u het formulier hieronder invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Baan en postadres

Boekenroodeweg 52
2111 HN Aerdenhout
Clubhuis: 023 - 524 62 45

ledenadministratie

Joke Latour
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel. 023 - 524 51  53

secretaris bestuur

Rob Bussink
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route

Vanuit Haarlem of Heemstede rijdt u richting Zandvoort. 1 Ga onder het NS station Heemstede/Aerdenhout door en neem na het winkelcentrum de 2de afslag links de 2 Zonnebloemlaan in. Deze gaat over in de 3 Boekenroodeweg. Aan het einde bij de kruising met de Nachtegalenlaan vervolgt u schuin rechtdoor 4 de onverharde Boekenroodeweg richting nr 52. Op het eind 5 gaat u rechtsaf en volgt u het weggetje naar clubhuis Mariënweide. U kunt daar parkeren op het parkeerterrein bij het clubhuis. Op de betonplaten rechts van de toegangsweg naar het clubhuis mag uitsluitend in het weekend en na 17:00 uur worden geparkeerd. Als de parkeerruimte vol is kan er uitgeweken worden naar de grasstrook naast de manege vóór de ingang van het weggetje naar Mariënweide.

Looproute vanaf Zwaluwenweg

 

Als alle parkeerplaatsen aan de Boekeroodeweg vol zijn, kunt u parkeren aan de Zwaluwenweg, bij de ingang van Hockey Club Rood-Wit. Aan het einde van de Boekenroodeweg gaat u rechtsaf de Nachtegalenweg in. Deze buigt 2x naar links en wordt dan Zwaluwenweg. U bereikt de ingang van Rood-Wit / Mariënweide. Aan weerszijden van de ingang kunt u parkeren.
Direct na de ingang bij de hockeyclub loopt u rechtsaf bij het bord Golfclub Mariënweide. Via hole 5 en daarna linksaf langs het hek van de hockeyvelden gaat u naar het clubhuis. Op het kaartje hierboven is de looproute naar het Mariënweide clubhuis in rood aangegeven. Let op spelende golfers!

Copyright © Golfclub Mariënweide