Skip to main content

Golflessen Golfpro

Golfprofessional Murielle Heideman

Murielle Heideman vertelt:

‘Nadat ik jarenlang had gehockeyd, maakte ik op een gegeven moment de overstap naar golf. Vanaf het eerste begin vond ik golf een fantastische en interessante sport. Of het nu om de techniek gaat, het mentale aspect, de verschillende spelonderdelen en -vormen, de uitdaging van een moeilijke baan of het omgaan met druk: alles aan golf sprak mij zo aan, dat ik besloot om golfprofessional te worden. Inmiddels geef ik al sinds 1997 les op golfclub Zeewolde. Mijn motto: stilstand is achteruitgang! Oftewel: op elk niveau, of je nu beginner bent of topgolfer, is het mogelijk om vooruitgang te boeken. Elke dag kun je een betere speler worden dan de dag ervoor. De golfers die ik begeleid, leer ik om zich bewust te worden wat ze precies trainen. Op die manier boek je meer progressie, en heb je er nog meer plezier in.’

Murielle geeft al 25 jaar golflessen aan zowel hoge als (zeer) lage handicappers. Golfers zeggen over haar: ‘zij is altijd positief, geduldig, ziet snel wat het probleem is en heeft daar ook een goede oplossing voor’.

Murielle woont ongeveer ‘om de hoek’ van Mariënweide waardoor ook individuele lessen goed mogelijk zijn, naast natuurlijk groepslessen. Ook zijn er nog andere lesmogelijkheden. Je kunt haar ook boeken voor een rondje door de baan. Murielle gaat bij het lesgeven uit van wat je al kunt, wat jouw (fysieke) mogelijkheden zijn en - zoals zij aangeeft - vooral ook van de ontspanning tijdens het spel.

Lesmogelijkheden:

Samen trainen in een groepje
6 trainingen van een uur voor € 65,00; minimaal 5 personen max 10. Trainingsdata worden in overleg afgesproken.
Onderwerpen:
Training 1: Putten: zone training
Training 2: Chippen: landings punt én gebruik van verschillende clubs.
Training 3: Pitch: verschil tussen pitch en chip. Tussen de 20 en 50 meter.
Training 4: Swing: basis set-up. Routine en eindstand.
Training 5: Herhalen training 1 t/m 4 hoe is het gegaan.
Training 6: Course management door de baan.

Privéles
30 min € 30,00 max 2 personen
60 min € 60,00 max 4 personen

Rondje door de baan

In een groepje van minimaal 3 personen loopt de golfpro een rondje door de baan. Dit rondje duurt maximaal 1 uur; als de holes nog niet allemaal zijn gespeeld kan het groepje de ronde afmaken.
Kosten € 10 per persoon

 Beschikbaarheid
De tijden waarop Murielle les kan geven zijn:
- Maandag
- Donderdagmiddag
Bij speciale wensen altijd overleggen met Murielle. Zij stelt zich flexibel op als het clinics, evenementen e.d. betreft.

Murielle Heideman
PGA Holland Golfprofessional
0621206026
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.