Skip to main content

Starten met golf

wil je buiten sporten

Je kunt bij ons ook starten met golf. Wij doen onze uiterste best – en vinden het ook leuk - om startende golfers goed te begeleiden. Dit helpt bij de integratie in de club en bovendien is het belangrijk dat je als startende golfer op het juiste moment de goede informatie krijgt.

Gebruikelijk is dat je eerst minimaal 4 lessen neemt om de basisvaardigheden aan te leren. Vervolgens mag je oefenen op onze oefenfaciliteiten. En als je het idee hebt dat je ‘zover’ bent kun je een regelexamen doen en een qualifying ronde lopen. Als dat allemaal lukt heb je een WHS handicap (World Handicap System). Daarna kun je op de club ook aan de wedstrijden meedoen en overal spelen. Al deze termen zeggen je nu nog niet veel, maar dat word je in de loop van de tijd vanzelf duidelijk. 

Startende golfers raden wij aan om – naast de lessen - een kennismakingslidmaatschap van 3 maanden te nemen (in die periode kun je de lessen nemen) omdat je oefenopties dan groter zijn. Bovendien leer je dan de club kennen en kun je beter bepalen of je na die drie maanden door wil gaan. 

Voor informatie over lessen, klik op deze link.
Wil je meer informatie? Bel met 06 – 51 11 80 76.