Gratis kennismakingsronde voor 2 personen

De aanbieding geldt tot 30 september 2020

9 HOLES
+ KOFFIE/THEE MET WAT LEKKERS
+ INFORMATIE OVER DE CLUB
+ EEN KLEINE ATTENTIE 

Maak een afspraak met Els Geluk: 06 – 29 41 86 80 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIEUWE LEDEN WELKOM BIJ MARIENWEIDE

Midden in het Aerdenhoutse groen ligt een korte, maar uiterst uitdagende golfbaan, naast de hockeyvelden van Rood-Wit. Je kunt er zomer en winter spelen en elke vrijdag is er een inloopwedstrijd, met een drankje en hapje na afloop. De club speelt ook met enkele teams in de landelijke competitie. De baan is ideaal voor mensen die hun korte spel willen verbeteren, elke golfer, weet dat daarmee de punten worden verdiend. Voor drukbezette mensen is het ook een fijne baan, want een rondje speel je binnen anderhalf uur.

Mariënweide onderscheidt zich door een warme sfeer en sterke betrokkenheid van de leden, bij elkaar en bij de club. Een groot aantal vrijwilligers zorgt voor het baanonderhoud, waardoor de contributie laag blijft. De club organiseert geregeld activiteiten naast het golf, waaronder bridge, lezingen en films. De baan wordt binnenkort verder verbeterd en het clubhuis krijgt een metamorfose. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom gerust kennismaken.

Copyright © Golfclub Mariënweide